U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Enschede > Locatie Raiffeisenstraat 40

Enschede, Locatie Raiffeisenstraat 40

Crisis/Detox opnameafdeling; diagnsotiekopnames en kortdurende opnames

Raiffeisenstraat 40
7514 AM Enschede
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87
F 053 483 05 60

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 08:30 tot 17:00 uur

Bezoektijden:
Dinsdag: 19.00 - 20:30
Donderdag: 19:00 - 20:30
Zondag: 14:00 - 16:00

Alle feestdagen plus 5 mei is het secretariaat gesloten.

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Aan de Raiffeisenstraat bevinden zich twee locaties van Tactus. Raiffeisenstraat 40 is een opnameafdeling voor crisis/detox behandeling. Meer informatie over de locatie aan de Raiffeisenstraat 75 vindt u hier.

Op deze locatie kunnen cliënten terecht die te maken hebben met een crisisopname en/of onder begeleiding willen werken aan een detoxbehandeling. Cliënten kunnen hier op korte en lange termijn verblijven. Er zijn kamers met bedden en huiskamers beschikbaar.

De cliënten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo is er een sportruimte, zowel binnen als buiten. Daarnaast is er een activiteitenruimte met een ruim aanbod aan afleidingsmogelijkheden. 

Rondom het gebouw zijn er meerdere (betaald) parkeerplekken aanwezig. Het trein- en busstation Enschede bevinden zich op loopafstand van deze locatie, eveneens als busstation Bodenkamp met de buslijnen 2, 60, 61 en 62.

Let op: vanaf april tot en met oktober 2019 worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Raiffeisenstraat.  Houd er dus rekening mee dat de Tactus locaties minder goed bereikbaar kunnen zijn.

Volgens de gemeente wordt de Raiffeisenstraat ingericht als doorgaande route voor het gemotoriseerde tussen de Deurningerstraat naar de Hengelosestraat.

Dit heeft ook gevolgen voor de inrit van het parkeerterrein voor de voormalige Welkoop. Deze is namelijk niet langer te bereiken vanaf de Raiffeisenstraat. Het is vanaf week 23 alleen nog maar mogelijk om op het terrein te komen via de Kottendijk.

Het hek naast de Welkoop wat nu de twee parkeerterreinen nog scheidt zal open gezet worden waardoor u helemaal door kunt rijden naar het huidige parkeerterrein van de Welkoop.

Er is dan een andere toegangscontrolesysteem op de slagboom zit waardoor huidige pasjes niet op die slagboom werken. U kunt het parkeerterrein oprijden zonder pasje of munt, maar bij het verlaten moet u deze wel aanbieden. Dit kan een pasje (abonnement), uitrijmunt of € 2,- zijn. Dit hoeft overigens niet perse een € 2,- muntstuk te zijn, dit kan ook een samenstelling zijn van de munten t.w.v. € 0,10, € 0,20, € 0,50 of € 1,-.

< Bekijk alle vestigingen in enschede