U bevindt zich hier: Home > Verslaafde ouder(s)

Verslaafde ouder(s)

Heb je een vader of moeder die problemen heeft met alcohol, drugs of gokken? Heb je het idee dat jij de enige bent met die vragen en zorgen over hun gebruik?

Wees gerust, je bent niet de enige. Vaak lopen jongeren niet te koop met het feit dat een van hun ouders, of beide ouders, drugs gebruiken, alcohol- of gokproblemen hebben. Het zijn vaak dingen/problemen die je liever binnen je gezin houdt. Toch kun je er als ‘kind van’ wel last van hebben.Talk ‘n Joy

Zou je wel eens jongeren van jouw leeftijd willen ontmoeten die in dezelfde situatie zitten? Dan kun je deelnemen aan één van de Talk ’n Joy groepen die wij organiseren voor kinderen van ouders met verslavingsproblemen.

Talk ’n Joy is een club die bij elkaar komt in een wijkcentrum of school. Er worden tijdens de bijeenkomsten verschillende activiteiten gedaan, zoals een T-shirt beschilderen, film kijken of tafeltennissen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te praten over wat jou bezig houdt. Natuurlijk beslis jij wat je wel of niet wilt vertellen.

Waarom zou jij naar Talk ’n Joy gaan?
Deelnemen aan Talk ’n Joy is in de eerste plaats fun hebben. Maar we kunnen je ook nog wel andere redenen noemen:

  • ontdekken dat je niet alleen staat;
  • leren wat jij kunt doen om je beter te voelen;
  • nieuwe hobby’s en interesses ontdekken;
  • bijkletsen met jongens en meiden die weten hoe het is;
  • en nog heel veel meer...!!!

Er zijn groepen van kinderen van 8 tot 12 jaar, jongeren van 12 tot 16 jaar en 16 tot 23 jaar.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je weten of Talk ’n Joy ook iets voor jou is, wil je je opgeven of eerst alleen wat vragen stellen? Download de digitale folder van Talk 'n Joy. Achterop de folder vind je telefoonnummers en een emailadres waar je met je vragen terecht kunt:

Alleen praten?
Samen komen in een groep kan heel spannend zijn, wil je liever alleen met iemand praten dan kan dit ook, neem gerust contact met ons op.

Op www.drankjewel.nl vind je meer informatie.