U bevindt zich hier: Home > Contact > Positive Rap Competition

Positive Rap Competition

Yo whaddup. Wie staat er echt “IN CONTROL” in jouw leven. Jij? Je ouders? Je vrienden? Het weekend? Een meter bier? Of een joint? Natuurlijk hebben ze allemaal invloed, maar hoeveel? Ben jij je eigen regisseur? Of speel je een rol die door een ander wordt gecontroleerd?

POSITIVE RAP COMPETITION
Om dit onderwerp extra aandacht te geven organiseren wij een Positive Rap Competition, waarin wij jou uitdagen een positieve tekst te schrijven over het uitgaan zonder drank en drugs of hoe hier verantwoord mee om te gaan. Naast de Rap Competition wordt er een barbeque gehouden. De kosten hiervoor zijn 3 per persoon.

Je mag een eigen beat/instrumental gebruiken maar ook gebruik maken van deze twee instrumentals (Download hier instrumental 1 Download hier instrumental 2) Bedenk hierop je eigen tekst. Na een selectie worden de finalisten uitgenodigd om hun resultaat ten gehore te brengen voor een professionele jury. 

De RAP moet aan een aantal eisen voldoen:

  • De rap moet over één of meerdere middelen gaan en een positieve/preventieve boodschap uitdragen
  • Het moet een duidelijk verhaal zijn
  • Taalgebruik mag niet overdreven buitensporig zijn, geen geweld.

DE BESTE RAPPER WINT EEN SINGLE CONTRACT & STUDIO OPNAME!

WAAR EN WANNEER?
Skateplaza, Almere
Vrijdag 21 juli
15.00 -18.00 uur
Bekijk hier de folder.

DOE MEE!
Meld je hier aan voor de Rap Competition. Heb je toch nog vragen? Mail naar a.mohamed@tactus.nl

De eerste schifting van de beste composities gebeurt door een jury. De overgebleven 3 deelnemers worden uitgenodigd om op het Event hun RAP “Live”  in het bijzijn van andere jongeren, fans, familie, pers, en anderen ten gehore te brengen. De jury beoordeelt op het event wie de winnaar is van de wedstrijd


Impressie van vorig jaar: